Nathalie-Solange naar Facebook

on

Jawel, u leest het goed; Nathalie-Solange.com gaat verhuizen! Ik verhuis alleen de leukste en mooiste vegetarische recepten. De andere mooie en heerlijke recepten zoals de bedelaarskip in klei, de erwtensoep van mijn vader, de heerlijke Estofado con carne de vaca y patata of de beroemde sandwich Het Joodse bruidje, gaan allemaal in mijn archief op de laptop.

Op mijn Facebookpagina vind je vegetarische Aziatische en Oosterse recepten. De pagina heeft de originele maar doeltreffende naam “Aziatische en Oosterse vegetarische recepten”. Je vind daar niet alleen Indonesische, Chinese, Japanse of Indiase recepten met mooie foto’s maar ik plaats daar ook recepten van gerechten uit de Nomadische, Libanese, Israëlische, Marokkaanse of Iraanse keuken. Vooral in dat laatste heb ik ontzettend veel zin! Een nieuw culinair avontuur vol geuren en kleuren!

Het linkje naar de pagina heb ik hieronder gezet zodat je niet hoeft te zoeken. Er staan momenteel pas enkele recepten op omdat ik nog aan het verhuizen ben maar het worden er uiteraard veel meer. De website Nathalie-Solange.com zal steeds minder recepten tonen en blijft nog bestaan tot 7 september. Wil je nog meer weten of wil je gewoon nog even iets zeggen? Neem gerust contact op via het formuliertje onder Hallo en Welkom.

Neem je een kijkje op mijn nieuwe pagina?

https://www.facebook.com/groups/aziatisch.oosters.vegetarische.recepten/

Lieve groet, Nathalie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s