voor de lezer, voor jou

Een tijdje geleden wilde ik een bericht over een gerecht posten. Ik kan alleen geen moment voor vinden waarin ik niet met mijn gedachten bij de problematiek ben, rond het dood -en verderf zaaiende coronavirus. Op kanker na, ben ik nu het meest bang voor dit virus. Voor de mensen van wie ik hou, voor de mensen die ik ken, voor mijn collega’s, mezelf en iedereen die ik uit het oog verloren ben of nog moet leren kennen, voor iedereen, hoop ik dat er snel een vaccin gevonden mag worden, en de zieken zullen herstellen. Daarom dit kleine boeket voor ieder die dit bericht leest.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s